Johan Derksen vraagt bargasten van De Oranjezomer vaker te komen: ''Wij hebben er geen klote verstand van''

Johan Derksen vraagt bargasten van De Oranjezomer vaker te komen: ''Wij hebben er geen klote verstand van''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

De bargasten van De Oranjezomer zijn graag geziene gasten bij de mannen van De Oranjezomer. Johan Derksen vraagt ze terug te komen en ook Wilfred Genee laat weten dat ze altijd welkom zijn bij het programma. ''We hebben jullie ontzettend nodig want we hebben er geen klote verstand van.''

Johan Derksen vraagt bargasten van <em>De Oranjezomer</em> vaker te komen: ''Wij hebben er geen klote verstand van'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De bargasten van De Oranjezomer zijn graag geziene gasten bij de mannen van De Oranjezomer. Johan Derksen vraagt ze terug te komen en ook Wilfred Genee laat weten dat ze altijd welkom zijn bij het programma. ''We hebben jullie ontzettend nodig want we hebben er geen klote verstand van.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vraagt bargasten van De Oranjezomer vaker te komen: ''Wij hebben er geen klote verstand van'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier