Detectives: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: McDonald & Dodds

Detectives: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond en volgende week zaterdag is rond 22:15 uur de tweedelige Britse detectiveserie McDonald & Dodds te zien op NPO 2. VastbeslotenIn het misdaaddrama wordt de Londense Lauren McDonald aangesteld als politie-inspecteur in het plaatsje Bath. Ze vastbesloten om daar snel de carrièreladder te beklimmen. TimideIn het huis van de rijke ondernemer en ontwerper Max Crockett wordt een onbekende man dood aangetroffen. De ambitieuze McDonald werkt voor het eerst samen met de timide brigadier Dodds. TegenpoolZe blijken in bijna alles elkaars tegenpool te zijn. Toch zullen ze moeten samenwerken om de moordenaar te vinden en alle geheimen van huize Crockett te ontrafelen. Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Gone For Good: vanaf 13 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Malignant: vanaf 2 september in de bioscoop Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond en volgende week zaterdag is rond 22:15 uur de tweedelige Britse detectiveserie McDonald & Dodds te zien op NPO 2.

Vastbesloten
In het misdaaddrama wordt de Londense Lauren McDonald aangesteld als politie-inspecteur in het plaatsje Bath. Ze vastbesloten om daar snel de carrièreladder te beklimmen.

Timide
In het huis van de rijke ondernemer en ontwerper Max Crockett wordt een onbekende man dood aangetroffen. De ambitieuze McDonald werkt voor het eerst samen met de timide brigadier Dodds.

Tegenpool
Ze blijken in bijna alles elkaars tegenpool te zijn. Toch zullen ze moeten samenwerken om de moordenaar te vinden en alle geheimen van huize Crockett te ontrafelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectives: McDonald & Dodds gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier