Amy Winehouse in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Amy Winehouse in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Amy Winehouse in Nederland

Amy Winehouse in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een reconstructie met de mensen die Amy hebben ontmoet, haar concerten hebben bezocht en op wie haar muziek een diepe indruk heeft achtergelaten. Na de documentaire wordt om 23:15 uur het concert 'Amy Winehouse: Live at Shepherds Bush' uit 2007 uitgezonden. InterviewHet is alweer tien jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overlijdt. In 2004 interviewt regisseur Arjan Vlakveld haar als enige in Nederland op beeld. Hij heeft de banden altijd bewaard en het grootste deel van dit gesprek is nog nooit eerder vertoond. GesprokenIn de loop van de jaren ontmoet hij meer mensen die Winehouse hebben gesproken of gezien. Allemaal hebben ze een verhaal. In deze documentaire maakt Vlakveld een reconstructie van de momenten dat Amy Winehouse Nederland aandeed. AlbumsDe impact van Amy Winehouse is groot geweest en toch heeft ze maar twee albums gemaakt; Frank (2003) en Back to Black (2007). Voor beide albums doet zij promotie in Nederland en geeft ze een enkel concert. IndrukMet haar spaarzame optredens in Nederland op festivals, poppodia, radio en tv maakt ze een onuitwisbare indruk op mensen. Al die verhalen en soms nog nooit vertoonde beelden liggen op ons te wachten. The Voice of Holland: Aida Özdemir zingt You Know That I'm No Good (Blind Auditions) Bekijk deze video » Michiel Vos over Britney Spears-docu bij Jinek: "Ze zijn echt te ver gegaan" Bekijk deze video » Sylvana Simons in De Vooravond over het favoriete nummer van Geert Wilders: "Dit lijkt oprecht" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Een reconstructie met de mensen die Amy hebben ontmoet, haar concerten hebben bezocht en op wie haar muziek een diepe indruk heeft achtergelaten. Na de documentaire wordt om 23:15 uur het concert 'Amy Winehouse: Live at Shepherds Bush' uit 2007 uitgezonden.

Interview
Het is alweer tien jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overlijdt. In 2004 interviewt regisseur Arjan Vlakveld haar als enige in Nederland op beeld. Hij heeft de banden altijd bewaard en het grootste deel van dit gesprek is nog nooit eerder vertoond.

Gesproken
In de loop van de jaren ontmoet hij meer mensen die Winehouse hebben gesproken of gezien. Allemaal hebben ze een verhaal. In deze documentaire maakt Vlakveld een reconstructie van de momenten dat Amy Winehouse Nederland aandeed.

Albums
De impact van Amy Winehouse is groot geweest en toch heeft ze maar twee albums gemaakt; Frank (2003) en Back to Black (2007). Voor beide albums doet zij promotie in Nederland en geeft ze een enkel concert.

Indruk
Met haar spaarzame optredens in Nederland op festivals, poppodia, radio en tv maakt ze een onuitwisbare indruk op mensen. Al die verhalen en soms nog nooit vertoonde beelden liggen op ons te wachten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amy Winehouse in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier