Live stream kwalificatie rekstok met Deurloo & Zonderland (Olympische Spelen)

Live stream kwalificatie rekstok met Deurloo & Zonderland (Olympische Spelen)

Kijk zaterdag 24 juli vanaf 03.00 uur LIVE naar de kwalificatie rek op de Olympische Spelen.

Kijk live naar de kwalificaties bij het onderdeel rekstok, met onder meer Epke Zonderland en Bart Deurloo, via de livestream hierboven.

Bekijk het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen.

Alles van het turnen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>kwalificatie rekstok</em> met Deurloo &amp; Zonderland (Olympische Spelen) Kijk zaterdag 24 juli vanaf 03.00 uur LIVE naar de kwalificatie rek op de Olympische Spelen. Kijk live naar de kwalificaties bij het onderdeel rekstok, met onder meer Epke Zonderland en Bart Deurloo, via de livestream hierboven. Bekijk het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen. Alles van het turnen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook De Vooravond gemist? Turnster Oliva Mulready stopte met de sport door vernedering Bekijk deze video » Zien: Turner Bart Deurloo over de rekstok, tattoos en de Olympische Spelen Bekijk deze video »
Live :
Live stream kwalificatie rekstok met Deurloo & Zonderland (Olympische Spelen)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream kwalificatie rekstok met Deurloo & Zonderland (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier