Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Wouter de Vries in Humberto over broer Peter: "Hij was misschien wel de stilste thuis" Bekijk deze video » Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries Bekijk deze video » Humberto gemist? Maarten van der Weijden over begin Olympische Spelen en kansmakers Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Oliver Daemen mocht deze week mee op de eerste commerciële ruimtevlucht van Jeff Bezos. Met zijn 18 jaar is hij de jongste persoon die ooit in de ruimte was. Hij is net terug in Nederland en vanavond vertelt hij alles over zijn ruimteavontuur! Vandaag om 13:00 gingen de Olympische Spelen in Tokio officieel van start. Vanwege de coronamaatregelen was de openingsceremonie iets soberder dan normaal. Vanavond schuiven Olympisch kampioenen en oud-vlaggendragers Maarten van der Weijden en Anky van Grunsven aan. Marc Van Ranst is de belangrijkste viroloog van België, afgelopen jaar loodste hij het land met zijn adviezen door de coronapandemie. Dit voorjaar verbleef hij in een safehouse vanwege ernstige bedreigingen aan zijn adres. Bij Humberto schuift Marc van Ranst aan. Afgelopen week werd er op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Peter R. de Vries. Zijn broer Wouter sprak op het afscheid in Carré en droeg ook de kist. Vanavond praat hij in Humberto over hoe hij de afgelopen dagen heeft beleefd, zijn speech en de band met zijn broer.
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

  • Oliver Daemen mocht deze week mee op de eerste commerciële ruimtevlucht van Jeff Bezos. Met zijn 18 jaar is hij de jongste persoon die ooit in de ruimte was. Hij is net terug in Nederland en vanavond vertelt hij alles over zijn ruimteavontuur!
  • Vandaag om 13:00 gingen de Olympische Spelen in Tokio officieel van start. Vanwege de coronamaatregelen was de openingsceremonie iets soberder dan normaal. Vanavond schuiven Olympisch kampioenen en oud-vlaggendragers Maarten van der Weijden en Anky van Grunsven aan.
  • Marc Van Ranst is de belangrijkste viroloog van België, afgelopen jaar loodste hij het land met zijn adviezen door de coronapandemie. Dit voorjaar verbleef hij in een safehouse vanwege ernstige bedreigingen aan zijn adres. Bij Humberto schuift Marc van Ranst aan.
  • Afgelopen week werd er op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Peter R. de Vries. Zijn broer Wouter sprak op het afscheid in Carré en droeg ook de kist. Vanavond praat hij in Humberto over hoe hij de afgelopen dagen heeft beleefd, zijn speech en de band met zijn broer.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV