Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland

Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland

Vannacht gingen de turners voor het eerst aan de slag in hun Olympisch toernooi. Epke Zonderland en Bart Deurloo. Eerstgenoemde lijkt de rek finale door zijn oefening mis te lopen. Deurloo staat er wel goed voor.

Samenvatting kwalificatie <em>rekstok turnen</em> met Epke Zonderland Vannacht gingen de turners voor het eerst aan de slag in hun Olympisch toernooi. Epke Zonderland en Bart Deurloo. Eerstgenoemde lijkt de rek finale door zijn oefening mis te lopen. Deurloo staat er wel goed voor. Bekijk de samenvatting van de kwalificatie rek op de Olympische Spelen hierboven. Bekijk het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen. Bekijk ook Epke Zonderland in Humberto: "Lichaam protesteert tegen Olympische Spelen" Bekijk deze video » Mogelijk einde carrière Epke Zonderland: ''Het lichaam stribbelt tegen'' Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland

Bekijk de samenvatting van de kwalificatie rek op de Olympische Spelen hierboven. Bekijk het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier