Samenvatting Nederland - België (hockey, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - België (hockey, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - België</em> (hockey, Olympische Spelen) Bekijk alle hoogtepunten, samenvattingen en speelschema's van de Olympische Spelen 2020 op Gids.tv. Nederland is slecht begonnen aan het hockeytoernooi. België was de Nederlandse spelers ruimschoots de baas: ondanks de goal van Hertzenberger werd het 1-3. Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het hockey op de Olympische Spelen. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederlandse mannen winnen EK na shoot-out van Duitsland Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan Derksen niet te spreken over KNVB-nieuws: "Lachwekkend" Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - België (hockey, Olympische Spelen)

Bekijk alle hoogtepunten, samenvattingen en speelschema's van de Olympische Spelen 2020 op Gids.tv.

Nederland is slecht begonnen aan het hockeytoernooi. België was de Nederlandse spelers ruimschoots de baas: ondanks de goal van Hertzenberger werd het 1-3.

Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het hockey op de Olympische Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - België (hockey, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier