De Oranjezomer gemist? Johan voorspelt aantal medailles Nederland: "geen flauw idee"

De Oranjezomer gemist? Johan voorspelt aantal medailles Nederland: "geen flauw idee"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan voorspelt aantal medailles Nederland: &quot;geen flauw idee&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Wilfred probeert Johan een voorspelling te laten doen over het aantal medailles dat Nederland gaat halen. Hij heeft weinig toe te voegen: "Ik heb geen flauw idee." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred probeert Johan een voorspelling te laten doen over het aantal medailles dat Nederland gaat halen. Hij heeft weinig toe te voegen: "Ik heb geen flauw idee."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan voorspelt aantal medailles Nederland: "geen flauw idee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier