Johan Derksen in De Oranjezomer over Olympische Spelen: "Genoeg condooms, maar geen testen"

Johan Derksen in De Oranjezomer over Olympische Spelen: "Genoeg condooms, maar geen testen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> over <em>Olympische Spelen</em>: &quot;Genoeg condooms, maar geen testen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De Olympische Spelen zijn van start gegaan, maar in Japan is men druk aan het demonstreren buiten het stadion. Ook is er een schaarste aan testen waardoor sporters binnenkort niet meer getest kunnen worden op corona. Dat vindt Johan Derksen maar een raar verhaal: "Ze zitten met het probleem dat er genoeg condooms zijn, maar geen testen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Olympische Spelen zijn van start gegaan, maar in Japan is men druk aan het demonstreren buiten het stadion. Ook is er een schaarste aan testen waardoor sporters binnenkort niet meer getest kunnen worden op corona. Dat vindt Johan Derksen maar een raar verhaal: "Ze zitten met het probleem dat er genoeg condooms zijn, maar geen testen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer over Olympische Spelen: "Genoeg condooms, maar geen testen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier