Wouter de Vries in Humberto over broer Peter: "Hij was misschien wel de stilste thuis"

Wouter de Vries in Humberto over broer Peter: "Hij was misschien wel de stilste thuis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Wouter de Vries</em> in <em>Humberto</em> over broer Peter: &quot;Hij was misschien wel de stilste thuis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. In besloten kring werd er op donderdag 22 juli afscheid genomen van een geliefd man. De broer van Peter R. de Vries, Wouter de Vries vertelt over het afscheid en deelt herinneringen over hun jeugd samen: "Peter was misschien de stilste thuis." Daarnaast werd Wouter vanmorgen wakker met een last die van zijn schouders gleed: "Ik ben blij dat ik hem naar zijn laatste rustplaats mocht brengen." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Vries in Humberto over broer Peter: "Hij was misschien wel de stilste thuis"

In besloten kring werd er op donderdag 22 juli afscheid genomen van een geliefd man. De broer van Peter R. de Vries, Wouter de Vries vertelt over het afscheid en deelt herinneringen over hun jeugd samen: "Peter was misschien de stilste thuis." Daarnaast werd Wouter vanmorgen wakker met een last die van zijn schouders gleed: "Ik ben blij dat ik hem naar zijn laatste rustplaats mocht brengen."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Vries in Humberto over broer Peter: "Hij was misschien wel de stilste thuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier