Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries

Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument <em>Peter R. de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Het enorme waardevolle werk wat Peter R. de Vries in de afgelopen jaren verricht heeft voor mensen die in de problemen zaten, mag volgens advocaat Peter Schouten en broer Wouter de Vries niet verloren gaan. Om die reden hopen zij op een monument van de misdaadjournalist: "Dat moet een monument zijn waar we als maatschappij stil bij staan." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries

Het enorme waardevolle werk wat Peter R. de Vries in de afgelopen jaren verricht heeft voor mensen die in de problemen zaten, mag volgens advocaat Peter Schouten en broer Wouter de Vries niet verloren gaan. Om die reden hopen zij op een monument van de misdaadjournalist: "Dat moet een monument zijn waar we als maatschappij stil bij staan."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier