Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney

Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney

In Amsterdam protesteert men vandaag (24 juli) tegen de huidige coronaregels. Ze dragen daarbij vlaggen van verschillende landen om te laten zien dat het gaat om een wereldwijd protest. Ook in Sydney is vandaag een groot protest gaande waarbij het land hun vrijheid opeist. Daar zitten ze alweer een tijdje in lockdown door de stijgende besmettingen.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>demonstraties</em> tegen coronaregels in <em>Amsterdam</em> en Sydney In Amsterdam protesteert men vandaag (24 juli) tegen de huidige coronaregels. Ze dragen daarbij vlaggen van verschillende landen om te laten zien dat het gaat om een wereldwijd protest. Ook in Sydney is vandaag een groot protest gaande waarbij het land hun vrijheid opeist. Daar zitten ze alweer een tijdje in lockdown door de stijgende besmettingen. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Grote demonstraties in Brazilië tegen coronabeleid (video) Bekijk deze video » Zien: Demonstranten eisen actie van EU tegen Hongarije vanwege anti-homobeleid Bekijk deze video » Video: Lhbti-kantoor in Georgië vernield tijdens pride-optocht in Tbilisi Bekijk deze video » Zien: Duizenden Spanjaarden protesteren na dood homoseksuele Samuel Luiz Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier