Video: opleidingsniveau statushouders zorgt voor enorme aantal uitkeringen

Video: opleidingsniveau statushouders zorgt voor enorme aantal uitkeringen

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek is gebleken dat het aantal statushouders met uitkering is toegenomen. 53 procent van de asielmigranten die tussen 2012 en 2019 stonden ingeschreven, leefden van deze uitkering. Dat heeft alles te maken met het opleidingsniveau van de statushouders.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>opleidingsniveau</em> statushouders zorgt voor enorme aantal <em>uitkeringen</em> Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek is gebleken dat het aantal statushouders met uitkering is toegenomen. 53 procent van de asielmigranten die tussen 2012 en 2019 stonden ingeschreven, leefden van deze uitkering. Dat heeft alles te maken met het opleidingsniveau van de statushouders. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? ''Kwaliteit van taalcursussen voor migranten is heel slecht'' Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: moeten bijstandsgezinnen en asielzoekers gaan samenwonen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: opleidingsniveau statushouders zorgt voor enorme aantal uitkeringen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: opleidingsniveau statushouders zorgt voor enorme aantal uitkeringen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier