Video: ziekenhuisdirecteur Marcel Levi over weggooien AstraZeneca-vaccins

Video: ziekenhuisdirecteur Marcel Levi over weggooien AstraZeneca-vaccins

Er is momenteel een grote hoeveelheid AstraZeneca-vacvcins over bij huisartsen. Zij willen de tienduizenden vaccins graag doneren aan landen die de steun goed kunnen gebruiken, maar dat gaat echter niet zo makkelijk. Ziekenhuisdirecteur Marcel Levi kan zijn oren niet geloven over het feit dat deze vaccins in de prullenbak terechtkomen.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: ziekenhuisdirecteur <em>Marcel Levi</em> over weggooien <em>AstraZeneca-vaccins</em> Er is momenteel een grote hoeveelheid AstraZeneca-vacvcins over bij huisartsen. Zij willen de tienduizenden vaccins graag doneren aan landen die de steun goed kunnen gebruiken, maar dat gaat echter niet zo makkelijk. Ziekenhuisdirecteur Marcel Levi kan zijn oren niet geloven over het feit dat deze vaccins in de prullenbak terechtkomen. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Afshin Ellian geen voorstander van testsamenleving Bekijk deze video » Ik neem je mee: Amber bedankt moeder voor nier, op Euromast Bekijk deze video » Breng Tanja Thuis: Teller staat op 931.000 euro voor stichting 'De Gouden Tip' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: ziekenhuisdirecteur Marcel Levi over weggooien AstraZeneca-vaccins


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: ziekenhuisdirecteur Marcel Levi over weggooien AstraZeneca-vaccins of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier