Epke Zonderland beëindigt carrière: "Lichaam is op" (video)

Epke Zonderland beëindigt carrière: "Lichaam is op" (video)

Epke Zonderland beëindigt zijn imposante carrière tijdens de Olympische Spelen. De 35-jarige rekstokspecialist wist zich niet te plaatsen voor de finale van de Olympische Spelen en besloot om deze reden zijn carrière volledig te beëindigen.

<em>Epke Zonderland</em> beëindigt carrière: &quot;Lichaam is op&quot; (video) Epke Zonderland beëindigt zijn imposante carrière tijdens de Olympische Spelen. De 35-jarige rekstokspecialist wist zich niet te plaatsen voor de finale van de Olympische Spelen en besloot om deze reden zijn carrière volledig te beëindigen. Lichaam is opVoorafgaand aan de Olympische Spelen kondigde Epke al aan dat dit zijn laatste Spelen zou zijn. Hij liet aan het einde van de dag aan NOS weten: "Het lichaam is op." Met deze laatste oefening tijdens de Spelen heeft hij de finale niet gehaald. Bekijk de video van NOS hierboven met zijn laatste keer op de Spelen. Bekijk ook Mogelijk einde carrière Epke Zonderland: ''Het lichaam stribbelt tegen'' Bekijk deze video » Live stream kwalificatie rekstok met Deurloo & Zonderland (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland Bekijk deze video » Epke Zonderland over carrière na Olympische Spelen: "Toch nog een WK" Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Epke Zonderland beëindigt carrière: "Lichaam is op" (video)

Lichaam is op
Voorafgaand aan de Olympische Spelen kondigde Epke al aan dat dit zijn laatste Spelen zou zijn. Hij liet aan het einde van de dag aan NOS weten: "Het lichaam is op." Met deze laatste oefening tijdens de Spelen heeft hij de finale niet gehaald.

Bekijk de video van NOS hierboven met zijn laatste keer op de Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Epke Zonderland beëindigt carrière: "Lichaam is op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier