Samenvatting Nederland - India (hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - India (hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - India</em> (hockey dames, Olympische Spelen) Oranje, dé topfavoriet in Tokio heeft India verslagen met een eindstand van 5-1. Met 5 minuten op de klok scoorde Felice Albers voor het Nederlands team. Toch was daar ook India die zich niet liet kennen. Na ongeveer veertig minuten kwam Oranje opnieuw in de aanval met succes, Margot van Geffen scoorde. Snel daarna neemt Oranje afstand van India en eindigt de ploeg met een eindstand van 5-1. Bekijk de samenvatting Nederland - India hierboven. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Brazilië (voetbal, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting: wegwedstrijd wielrennen Olympische Spelen Bekijk deze video » Samenvatting: Nederland - Servië (3x3 basketbal) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - India (hockey dames, Olympische Spelen)

Oranje, dé topfavoriet in Tokio heeft India verslagen met een eindstand van 5-1. Met 5 minuten op de klok scoorde Felice Albers voor het Nederlands team. Toch was daar ook India die zich niet liet kennen. Na ongeveer veertig minuten kwam Oranje opnieuw in de aanval met succes, Margot van Geffen scoorde. Snel daarna neemt Oranje afstand van India en eindigt de ploeg met een eindstand van 5-1.

Bekijk de samenvatting Nederland - India hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - India (hockey dames, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier