Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut

Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut

Ajax heeft zaterdag (24 juli) een oefenduel gepeeld tegen het Duitse Bayern München. De wedstrijd in München eindigde in een 2-2 gelijkspel. Kersverse aanwinst Steven Berghuis heeft ruim dertig minuten meegespeeld en maakte vandaag dus zijn officieuze debuut voor de Amsterdammers.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Bayern München - Ajax</em> Steven Berghuis maakt officieus debuut Ajax heeft zaterdag (24 juli) een oefenduel gepeeld tegen het Duitse Bayern München. De wedstrijd in München eindigde in een 2-2 gelijkspel. Kersverse aanwinst Steven Berghuis heeft ruim dertig minuten meegespeeld en maakte vandaag dus zijn officieuze debuut voor de Amsterdammers. Tekst gaat verder onder de video. ScoreverloopDe Amsterdammers kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Zakaria Labyad in de tiende minuut. Op slag voor rust scoorde Choupo-Moting de gelijkmaker en in minuut vijftig maakte Kouassi er 2-1 van voor Bayern. Victor Jensen bepaalde uiteindelijk de wedstrijd door knap de 2-2 binnen te schieten. Bekijk de samenvatting van FC Bayern München - Ajax hierboven.
Voetbal :
Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut

Scoreverloop
De Amsterdammers kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Zakaria Labyad in de tiende minuut. Op slag voor rust scoorde Choupo-Moting de gelijkmaker en in minuut vijftig maakte Kouassi er 2-1 van voor Bayern. Victor Jensen bepaalde uiteindelijk de wedstrijd door knap de 2-2 binnen te schieten.

Bekijk de samenvatting van FC Bayern München - Ajax hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier