Zien: Snackbar Mallorca helpt opgesloten Nederlanders in quarantainehotel

Zien: Snackbar Mallorca helpt opgesloten Nederlanders in quarantainehotel

Op het Spaanse eiland Mallorca is het aantal coronabesmettingen de afgelopen drie weken verviervoudigd en dat komt volgens de Spaanse autoriteiten vooral door de feestende jongeren. De jongeren moeten daarom bij een positieve uitslag een aantal dagen verblijven in een quarantainehotel. Ouders bestellen vanuit Nederland eten bij een snackbar op het eiland, omdat het eten in de quarantainehotels niet goed is.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: <em>Snackbar Mallorca</em> helpt <em>opgesloten Nederlanders</em> in quarantainehotel Op het Spaanse eiland Mallorca is het aantal coronabesmettingen de afgelopen drie weken verviervoudigd en dat komt volgens de Spaanse autoriteiten vooral door de feestende jongeren. De jongeren moeten daarom bij een positieve uitslag een aantal dagen verblijven in een quarantainehotel. Ouders bestellen vanuit Nederland eten bij een snackbar op het eiland, omdat het eten in de quarantainehotels niet goed is. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Verdachten dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman kunnen 10 jaar cel krijgen Bekijk deze video » RTL Nieuws: beelden fatale mishandeling Carlo op Mallorca opgedoken Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Snackbar Mallorca helpt opgesloten Nederlanders in quarantainehotel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier