Video: Politie arresteert drie verdachten na dodelijke steekpartij in Rotterdam

Video: Politie arresteert drie verdachten na dodelijke steekpartij in Rotterdam

Na de dodelijke steekpartij in Rotterdam in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie drie verdachten gearresteerd. Twee van de verdachten waren zelf gewond geraakt bij het incident en zijn in het ziekenhuis gearresteerd. De politie spreekt van een uit de hand gelopen ruzie, het slachtoffer was slechts 27 jaar oud.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Politie arresteert <em>drie verdachten</em> na dodelijke <em>steekpartij</em> in Rotterdam Na de dodelijke steekpartij in Rotterdam in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie drie verdachten gearresteerd. Twee van de verdachten waren zelf gewond geraakt bij het incident en zijn in het ziekenhuis gearresteerd. De politie spreekt van een uit de hand gelopen ruzie, het slachtoffer was slechts 27 jaar oud. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: buurtbewoners geschokt door doodgestoken 14-jarige jongen in Hoogkerk Bekijk deze video » Steekpartij Schiedam: twee zwaargewonden (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Politie arresteert drie verdachten na dodelijke steekpartij in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier