Zien: Steven Berghuis slachtoffer van antisemitische muurschildering

Zien: Steven Berghuis slachtoffer van antisemitische muurschildering

Steven Berghuis is het slachtoffer geworden van een onsmakelijke antisemitische muurschildering in Rotterdam. Op de muurschildering stond de tekst 'Joden lopen altijd weg', refererend naar de recente transfer van Steven Berghuis. Stadsbeheer Rotterdam heeft direct opdracht gegeven om de afbeelding te verwijderen.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>Steven Berghuis</em> slachtoffer van <em>antisemitische</em> muurschildering Steven Berghuis is het slachtoffer geworden van een onsmakelijke antisemitische muurschildering in Rotterdam. Op de muurschildering stond de tekst 'Joden lopen altijd weg', refererend naar de recente transfer van Steven Berghuis. Stadsbeheer Rotterdam heeft direct opdracht gegeven om de afbeelding te verwijderen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Feyenoordfans zijn boos: "Hopelijk wordt Steven Berghuis gelukkig op de bank" Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Steven Berghuis slachtoffer van antisemitische muurschildering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier