Live stream Nederland - Japan (handbal, Olympische Spelen)

Live stream Nederland - Japan (handbal, Olympische Spelen)

Kijk zondag 25 juli vanaf 02.00 uur LIVE naar Nederland - Japan (handbal) via de livestream hierboven.

De Nederlandse handbaldames openen hun toernooi met een wedstrijd tegen Japan. Je ziet de wedstrijd via bovenstaande livestream.

Bekijk het volledige programma van het handbal op het Olympische Spelen.

Alles van het handbal op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>Nederland - Japan</em> (handbal, Olympische Spelen) Kijk zondag 25 juli vanaf 02.00 uur LIVE naar Nederland - Japan (handbal) via de livestream hierboven. De Nederlandse handbaldames openen hun toernooi met een wedstrijd tegen Japan. Je ziet de wedstrijd via bovenstaande livestream. Bekijk het volledige programma van het handbal op het Olympische Spelen. Alles van het handbal op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream Nederland - Japan (handbal, Olympische Spelen)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Japan (handbal, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier