Live stream zwemmen met Heemskerk, Kromo & Kamminga (zondag 25 juli)

Live stream zwemmen met Heemskerk, Kromo & Kamminga (zondag 25 juli)

Kijk zondag 25 juli vanaf 02.00 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven.

De zwemonderdelen van zondag 25 juli, waaronder de 400 meter wisselslag (m), 400 meter vrije slag (m) en de 4x100 meter vrije slag estafette met Nederland (v), zijn te zien via de livestream hierboven.

Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen.

Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>zwemmen</em> met Heemskerk, Kromo &amp; Kamminga (zondag 25 juli) Terugkijken: finale 4x100m estafette (zwemmen) met Nederland Bekijk deze video » Kijk zondag 25 juli vanaf 02.00 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven. De zwemonderdelen van zondag 25 juli, waaronder de 400 meter wisselslag (m), 400 meter vrije slag (m) en de 4x100 meter vrije slag estafette met Nederland (v), zijn te zien via de livestream hierboven. Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen. Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream zwemmen met Heemskerk, Kromo & Kamminga (zondag 25 juli)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream zwemmen met Heemskerk, Kromo & Kamminga (zondag 25 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier