De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Henry Schut de saaiste man van Nederland

De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Henry Schut de saaiste man van Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De Oranjezomer: <em>Johan Derksen</em> noemt <em>Henry Schut</em> de saaiste man van Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Estavana Polman vertelt bij De Oranjezomer dat zij enorm gecharmeerd is van NOS-presentator Henry Schut, maar daar is Johan Derksen het duidelijk niet mee eens. Volgens Johan is Henry de saaiste man van heel Nederland: "Als je bij Henry aan tafel niet in slaap valt, dan heb je een slaapprobleem." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Estavana Polman vertelt bij De Oranjezomer dat zij enorm gecharmeerd is van NOS-presentator Henry Schut, maar daar is Johan Derksen het duidelijk niet mee eens. Volgens Johan is Henry de saaiste man van heel Nederland: "Als je bij Henry aan tafel niet in slaap valt, dan heb je een slaapprobleem."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Henry Schut de saaiste man van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier