De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Spelen Tokio een 'smet' op carrière Epke Zonderland

De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Spelen Tokio een 'smet' op carrière Epke Zonderland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De Oranjezomer: <em>Johan Derksen</em> noemt Spelen Tokio een 'smet' op carrière <em>Epke Zonderland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De turncarrière van Epke Zonderland is definitief voorbij. De rekstokspecialist slaagde er vandaag niet in om zich te plaatsen voor de finale en besloot later op de dag de knoop over zijn carrière door te hakken. Johan Derksen ziet de Spelen in Tokio als een smet op Epke zijn carrière. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De turncarrière van Epke Zonderland is definitief voorbij. De rekstokspecialist slaagde er vandaag niet in om zich te plaatsen voor de finale en besloot later op de dag de knoop over zijn carrière door te hakken. Johan Derksen ziet de Spelen in Tokio als een smet op Epke zijn carrière.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen noemt Spelen Tokio een 'smet' op carrière Epke Zonderland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier