De Oranjezomer: Estavana wil dat Rafael van der Vaart zich bij VI-trio voegt

De Oranjezomer: Estavana wil dat Rafael van der Vaart zich bij VI-trio voegt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em>: Estavana wil dat <em>Rafael van der Vaart</em> zich bij VI-trio voegt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Deze week is handbalster Estavana Polman te gast bij De Oranjezomer. In de uitzending vertelt ze dat ze wel had gewild dat haar vriend Rafael van der Vaart mee zou zijn gegaan. ''Ik heb al gezegd: als hij hetzelfde salaris krijgt als jullie dan schop ik hem hierheen.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deze week is handbalster Estavana Polman te gast bij De Oranjezomer. In de uitzending vertelt ze dat ze wel had gewild dat haar vriend Rafael van der Vaart mee zou zijn gegaan. ''Ik heb al gezegd: als hij hetzelfde salaris krijgt als jullie dan schop ik hem hierheen.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Estavana wil dat Rafael van der Vaart zich bij VI-trio voegt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier