De Oranjezomer gemist? Aan deze Olympische sport heeft Johan Derksen een hekel

De Oranjezomer gemist? Aan deze Olympische sport heeft Johan Derksen een hekel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Aan deze Olympische sport heeft <em>Johan Derksen</em> een hekel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Olympische Spelen zijn weer begonnen en dat betekent dat er een hoop nieuwe en onbekende sporten te zien zijn op televisie. Vandaag begon het 3 tegen 3 mannen basketbal, maar dat is onze vriend Johan Derksen geen fan van: "Dat is vloeken tegen de basketbalsport." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Olympische Spelen zijn weer begonnen en dat betekent dat er een hoop nieuwe en onbekende sporten te zien zijn op televisie. Vandaag begon het 3 tegen 3 mannen basketbal, maar dat is onze vriend Johan Derksen geen fan van: "Dat is vloeken tegen de basketbalsport."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Aan deze Olympische sport heeft Johan Derksen een hekel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier