Terugkijken: finale 4x100m estafette (zwemmen) met Nederland

Terugkijken: finale 4x100m estafette (zwemmen) met Nederland

Midden in de Nederlandse nacht kwamen de Nederlandse vrouwen in actie op de 4x100m vrije slag estafette tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Bekijk hieronder welk resultaat het ze opleverde in de finale.

Terugkijken: finale <em>4x100m estafette</em> (zwemmen) met Nederland Midden in de Nederlandse nacht kwamen de Nederlandse vrouwen in actie op de 4x100m vrije slag estafette tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Bekijk hieronder welk resultaat het ze opleverde in de finale. Bekijk de 4x100m vrije slag estafette (zwemmen) voor vrouwen hierboven. Bekijk ook het overzicht met de tijden van al het zwemmen op de Olympische Spelen. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen. Samenvatting Nederland - India (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan helpt Estavana Polman: "Dat noemen ze kutnijd" Bekijk deze video » Live stream Zuid-Afrika - Nederland (hockey mannen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Aan deze Olympische sport heeft Johan Derksen een hekel Bekijk deze video » Olympische Spelen: schermer Bas Verwijlen wint eerste wedstrijd Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Japan (handbal, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Terugkijken: finale 4x100m estafette (zwemmen) met Nederland

Bekijk de 4x100m vrije slag estafette (zwemmen) voor vrouwen hierboven. Bekijk ook het overzicht met de tijden van al het zwemmen op de Olympische Spelen.

Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: finale 4x100m estafette (zwemmen) met Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier