Bijzonder: Drone zorgt voor regen op droge plekken (video)

Bijzonder: Drone zorgt voor regen op droge plekken (video)

In de Verenigde Arabische Emiraten kan het erg droog zijn op sommige plekken en dat is niet zo voordelig voor de natuur. Nu hebben ze daar een oplossing voor bedacht: drones! Hiermee kunnen ze het ook op droge plekken laten regenen.

Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal.

Bijzonder: Drone zorgt voor regen op droge plekken (video) In de Verenigde Arabische Emiraten kan het erg droog zijn op sommige plekken en dat is niet zo voordelig voor de natuur. Nu hebben ze daar een oplossing voor bedacht: drones! Hiermee kunnen ze het ook op droge plekken laten regenen. Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Zien Fabio Jakobsen wint eerste wedstrijd sinds ongeluk in 2020: "Ik ben terug!" Bekijk deze video » Grote overlast in China door overstromingen: "Ondergelopen wegen en metro's" (video) Bekijk deze video » Video: Bezoekjes aan de supermarkt gaan duurder worden door corona Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder: Drone zorgt voor regen op droge plekken (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Drone zorgt voor regen op droge plekken (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier