Zien: Auto's drijven door Belgische straten (video)

Zien: Auto's drijven door Belgische straten (video)

Nog steeds heeft het zuiden van ons land en ook België last van het water. In de plaats Namen was er een kleine aardverschuiving en dat zorgde voor flinke modderstromen door de straten. De auto's dreven met het water mee. Inmiddels is code geel afgegeven.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

Zien: <em>Auto's drijven</em> door Belgische straten (video) Nog steeds heeft het zuiden van ons land en ook België last van het water. In de plaats Namen was er een kleine aardverschuiving en dat zorgde voor flinke modderstromen door de straten. De auto's dreven met het water mee. Inmiddels is code geel afgegeven. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Video: Bezoekjes aan de supermarkt gaan duurder worden door corona Bekijk deze video » Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney Bekijk deze video » Zien: Snackbar Mallorca helpt opgesloten Nederlanders in quarantainehotel Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Auto's drijven door Belgische straten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier