Vader Epke Zonderland apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen''

Vader Epke Zonderland apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen''

Epke Zonderland ging deze keer niet in de beste conditie de Olympische Spelen van Tokio in. Vooraf liet hij al weten op slechts veertig procent van zijn fysieke capaciteiten te zitten door een blessure en darmproblemen. Desondanks zijn zijn ouders apetrots.

Einde carrière
''Het kwam uit zijn tenen,'' vertelt zijn vader aan Hart van Nederland. ''We waren trots toen we zagen hoe hij die oefening in die omstandigheden uit wist te voeren. Hij heeft het goed gedaan.'' Na zeventien jaar betekent zijn laatste oefening het einde van zijn turncarrière.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Vader <em>Epke Zonderland</em> apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen'' Epke Zonderland ging deze keer niet in de beste conditie de Olympische Spelen van Tokio in. Vooraf liet hij al weten op slechts veertig procent van zijn fysieke capaciteiten te zitten door een blessure en darmproblemen. Desondanks zijn zijn ouders apetrots. Einde carrière''Het kwam uit zijn tenen,'' vertelt zijn vader aan Hart van Nederland. ''We waren trots toen we zagen hoe hij die oefening in die omstandigheden uit wist te voeren. Hij heeft het goed gedaan.'' Na zeventien jaar betekent zijn laatste oefening het einde van zijn turncarrière. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Samenvatting kwalificatie rekstok turnen met Epke Zonderland Bekijk deze video » Epke Zonderland over carrière na Olympische Spelen: "Toch nog een WK" Bekijk deze video » Epke Zonderland beëindigt carrière: "Lichaam is op" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vader Epke Zonderland apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader Epke Zonderland apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier