Wateroverlast in het Friese Sumar: "Dat hadden we niet zien aankomen" (video)

Wateroverlast in het Friese Sumar: "Dat hadden we niet zien aankomen" (video)

Vakantiegangers van camping Bergumermeer in het Friese Sumar werden zondag 25 juli wakker in een plas water. Door stortbuien van de nacht ervoor is in een aantal tenten het water zelfs naar binnen gelopen, laat Hart van Nederland weten. "Dat hadden we niet zien aankomen", zegt een campingganger. Bekijk de HvN-video over de wateroverlast in het Friese Sumar hieronder.

Wateroverlast in het Friese <em>Sumar</em>: &quot;Dat hadden we niet zien aankomen&quot; (video) Vakantiegangers van camping Bergumermeer in het Friese Sumar werden zondag 25 juli wakker in een plas water. Door stortbuien van de nacht ervoor is in een aantal tenten het water zelfs naar binnen gelopen, laat Hart van Nederland weten. "Dat hadden we niet zien aankomen", zegt een campingganger. Bekijk de HvN-video over de wateroverlast in het Friese Sumar hieronder. Bekijk ook Video: Politie arresteert drie verdachten na dodelijke steekpartij in Rotterdam Bekijk deze video » Vader Epke Zonderland apetrots op zoon: ''Het kwam uit zijn tenen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wateroverlast in het Friese Sumar: "Dat hadden we niet zien aankomen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier