Zien: Londen komt samen en protesteert tegen coronapas en verplichte vaccinaties

Zien: Londen komt samen en protesteert tegen coronapas en verplichte vaccinaties

Overal ter wereld hebben zaterdag 24 juli grote protesten plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. Deze mensen zijn de leugens van de media zat. In meerdere steden in Frankrijk zijn mensen op de nationale feestdag Quatorze Juillet de straat opgegaan om te demonstreren tegen de coronapas. In Amsterdam waren volgens schattingen tienduizenden mensen op de been.

You never walk alone
Mensen droegen borden met teksten als ‘Wanneer wordt de politie wakker’ en ‘Freedom for all’. Ook in Londen zijn duizenden mensen de straat opgegaan om zich te uiten over het coronavaccin. De massa zingt op de beelden hieronder "You never walk alone."

Bekijk hieronder het anti-coronavaccinatie protest vanuit Londen.

Zien: <em>Londen</em> komt samen en protesteert tegen <em>coronapas</em> en <em>verplichte vaccinaties</em> Overal ter wereld hebben zaterdag 24 juli grote protesten plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. Deze mensen zijn de leugens van de media zat. In meerdere steden in Frankrijk zijn mensen op de nationale feestdag Quatorze Juillet de straat opgegaan om te demonstreren tegen de coronapas. In Amsterdam waren volgens schattingen tienduizenden mensen op de been. You never walk aloneMensen droegen borden met teksten als ‘Wanneer wordt de politie wakker’ en ‘Freedom for all’. Ook in Londen zijn duizenden mensen de straat opgegaan om zich te uiten over het coronavaccin. De massa zingt op de beelden hieronder "You never walk alone." Bekijk hieronder het anti-coronavaccinatie protest vanuit Londen. Bekijk ook Zien: Fransen voeren protest tegen verplicht vaccineren tegen corona Bekijk deze video » Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney Bekijk deze video » Bekijk beelden anti-coronaprotest: "We gaan dood aan deze leugen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Londen komt samen en protesteert tegen coronapas en verplichte vaccinaties


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Londen komt samen en protesteert tegen coronapas en verplichte vaccinaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier