Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort

Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort

In meerdere steden in Frankrijk zijn mensen op de nationale feestdag Quatorze Juillet de straat opgegaan om te demonstreren tegen het coronapaspoort. Men voelt zich gedwongen om een vaccin te nemen. Het verzet tegen vaccinatie is groter dan in de meeste andere Europese landen. Bekijk protestbeelden vanuit Parijs in de Twittervideo hieronder.

Zien: <em>Parijs</em> vecht voor vrijheid en protesteert tegen <em>coronapaspoort</em> In meerdere steden in Frankrijk zijn mensen op de nationale feestdag Quatorze Juillet de straat opgegaan om te demonstreren tegen het coronapaspoort. Men voelt zich gedwongen om een vaccin te nemen. Het verzet tegen vaccinatie is groter dan in de meeste andere Europese landen. Bekijk protestbeelden vanuit Parijs in de Twittervideo hieronder. Bekijk ook Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney Bekijk deze video » Betogers demonstreren tegen coronamaatregelen: "90% is vals positief" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier