Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen coronapas in Rome

Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen coronapas in Rome

In Italië demonstreerden ook grote groepen mensen tegen de coronapas. Op heel veel pleinen in verschillende steden kwamen mensen bijeen om te protesteren tegen de coronamaatregelen, onder meer in Rome en Milaan gingen demonstranten massaal de straat op.

Coronazwendel
Mensen zijn de coronamaatregelen zat en dragen spandoeken met teksten als ‘weg met de dictatuur’, ‘tegen het slavernijpaspoort’ en ‘stop de coronazwendel’. Bekijk de Twitterbeelden vanuit Rome hieronder.

Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen <em>coronapas</em> in Rome In Italië demonstreerden ook grote groepen mensen tegen de coronapas. Op heel veel pleinen in verschillende steden kwamen mensen bijeen om te protesteren tegen de coronamaatregelen, onder meer in Rome en Milaan gingen demonstranten massaal de straat op. CoronazwendelMensen zijn de coronamaatregelen zat en dragen spandoeken met teksten als ‘weg met de dictatuur’, ‘tegen het slavernijpaspoort’ en ‘stop de coronazwendel’. Bekijk de Twitterbeelden vanuit Rome hieronder. Bekijk ook Betogers demonstreren tegen coronamaatregelen: "90% is vals positief" (video) Bekijk deze video » Zien: Londen komt samen en protesteert tegen coronapas en verplichte vaccinaties Bekijk deze video » Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen coronapas in Rome


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen coronapas in Rome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier