Trailer: Star Trek Beyond zondag te zien bij Veronica

Trailer: Star Trek Beyond zondag te zien bij Veronica

Nadat er drie van de vijf jaar durende missie voorbij zijn wordt de Enterprise aangevallen door de Krall. De sterk beschadigde Enterprise landt op een onbekende planeet. Nadat een aantal bemanningsleden in handen van de Krall is gevallen smeden kapitein Kirk, Scotty en Spock een plan om hen te bevrijden. Bekijk de trailer van Star Trek Beyond hieronder.

Star Trek Beyond is zondag 25 juli om 21:55 uur te zien bij Veronica. Je kunt Star Trek Beyond streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Star Trek Beyond</em> zondag te zien bij Veronica Nadat er drie van de vijf jaar durende missie voorbij zijn wordt de Enterprise aangevallen door de Krall. De sterk beschadigde Enterprise landt op een onbekende planeet. Nadat een aantal bemanningsleden in handen van de Krall is gevallen smeden kapitein Kirk, Scotty en Spock een plan om hen te bevrijden. Bekijk de trailer van Star Trek Beyond hieronder. Star Trek Beyond is zondag 25 juli om 21:55 uur te zien bij Veronica. Je kunt Star Trek Beyond streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer van Dune: vanaf 16 september in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk trailer Lucifer: laatste seizoen vanaf 10 september te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Star Trek Beyond zondag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Star Trek Beyond zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV