Video: Babette van Veen over bijzonder moment met Guusje Nederhorst op GTST-set

Video: Babette van Veen over bijzonder moment met Guusje Nederhorst op GTST-set

Goede Tijden, Slechte Tijden-fans hoeven het deze zomer niet zonder de Nederlandse soap te doen. De RTL-serie is misschien even niet te zien, maar wel wekelijks te horen met een eigen podcast.

Jarige Guusje
In de derde aflevering is Babette van Veen te gast, die onder andere een bijzondere herinnering aan Guusje Nederhorst deelt: "En dan gingen we elke dag naar een ander eiland en toevallig was daar dan altijd kermis. Dus we gingen elke dag naar de kermis, en naar een restaurant. En elke dag ging Reinout tegen de ober zeggen dat Guus jarig was. Dus elke avond als wij ergens gingen eten kwam het voltallige personeel 'Lang Zal Ze Leven' zingen." Bekijk deen fragment van de podcast in de Instagramvideo van Babette hieronder.

Video: <em>Babette van Veen</em> over bijzonder moment met <em>Guusje Nederhorst</em> op GTST-set Goede Tijden, Slechte Tijden-fans hoeven het deze zomer niet zonder de Nederlandse soap te doen. De RTL-serie is misschien even niet te zien, maar wel wekelijks te horen met een eigen podcast. Jarige GuusjeIn de derde aflevering is Babette van Veen te gast, die onder andere een bijzondere herinnering aan Guusje Nederhorst deelt: "En dan gingen we elke dag naar een ander eiland en toevallig was daar dan altijd kermis. Dus we gingen elke dag naar de kermis, en naar een restaurant. En elke dag ging Reinout tegen de ober zeggen dat Guus jarig was. Dus elke avond als wij ergens gingen eten kwam het voltallige personeel 'Lang Zal Ze Leven' zingen." Bekijk deen fragment van de podcast in de Instagramvideo van Babette hieronder. Bekijk ook Bekijk: Samantha Steenwijk had moeite met ontmaskering The Masked Singer Bekijk deze video » Zien: Kiefer Zwart speelt nieuwe dokter in Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Babette van Veen over bijzonder moment met Guusje Nederhorst op GTST-set of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier