Arie Boomsma doet vliegensvlugge sportoefening: "Kan ook met vaas" (video)

Arie Boomsma doet vliegensvlugge sportoefening: "Kan ook met vaas" (video)

Arie Boomsma deelt een video waarin hij een sportoefening doet. Hij schrijft bij de beelden: "Leuk voor thuis. Langzaam beginnen, dan tempo opvoeren. Kan ook met een vaas." Dennis van der Geest kan er wel om lachen en schrijft als reactie: "Die ene lelijke vaas." Bekijk de vliegensvlugge sportoefening met bal hieronder.

<em>Arie Boomsma</em> doet vliegensvlugge sportoefening: &quot;Kan ook met vaas&quot; (video) Arie Boomsma deelt een video waarin hij een sportoefening doet. Hij schrijft bij de beelden: "Leuk voor thuis. Langzaam beginnen, dan tempo opvoeren. Kan ook met een vaas." Dennis van der Geest kan er wel om lachen en schrijft als reactie: "Die ene lelijke vaas." Bekijk de vliegensvlugge sportoefening met bal hieronder. Bekijk ook Arie Boomsma deelt video van sportende moeder: "Denk dan aan mijn moeder" Bekijk deze video » Arie Boomsma over uitblijvende heropening sportscholen: "Mensen op de IC moeten ook sporten" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arie Boomsma doet vliegensvlugge sportoefening: "Kan ook met vaas" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier