Sander Latinga vertelt z'n stoute droom over Jo van Egmond: "Ik keek jou aan" (video)

Sander Latinga vertelt z'n stoute droom over Jo van Egmond: "Ik keek jou aan" (video)

Sander Lantinga vertelt in de Coen & Sander-show zijn stoute droom. Hij heeft een natte droom gehad over zijn collega Jo van Egmond en vertelt open en eerlijk aan heel Nederland het verhaal. Jo weet niet wat ze hoort. Bekijk haar reactie in de video hieronder.

<em>Sander Latinga</em> vertelt z'n stoute droom over <em>Jo van Egmond</em>: &quot;Ik keek jou aan&quot; (video) Sander Lantinga vertelt in de Coen & Sander-show zijn stoute droom. Hij heeft een natte droom gehad over zijn collega Jo van Egmond en vertelt open en eerlijk aan heel Nederland het verhaal. Jo weet niet wat ze hoort. Bekijk haar reactie in de video hieronder. Bekijk ook Ook Frans Duijts aan het vloggen geslagen: bekijk Op pad met Frans Duijts (vlog) Bekijk deze video » Coen & Sander stiekem fan van Brace: "Waarom word ik dan niet gedraaid?" (Radio 538) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander Latinga vertelt z'n stoute droom over Jo van Egmond: "Ik keek jou aan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier