Cruel Summer vanaf 6 augustus op Prime Video, bekijk de trailer

Cruel Summer vanaf 6 augustus op Prime Video, bekijk de trailer

Een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden.

<em>Cruel Summer</em> vanaf 6 augustus op Prime Video, bekijk de trailer Een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 6 augustus Cruel Summer kunt streamen. Bekijk ook Serie Solos vanaf 21 mei bij Prime Video, bekijk de trailer Bekijk deze video » Clarkson's Farm vanaf 11 juni op Amazon Prime Video, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Cruel Summer vanaf 6 augustus op Prime Video, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 6 augustus Cruel Summer kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cruel Summer vanaf 6 augustus op Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier