Eerste problemen bij De Oranjezomer: "Wilfred, arrogante zak" (video)

Eerste problemen bij De Oranjezomer: "Wilfred, arrogante zak" (video)

De heren en dames van De Oranjezomer zijn al even onderweg, maar de eerste scheuren lijken nu te ontstaan. Dit keer zijn het alleen niet René en Johan, maar eenmalige gast Estavana Polman die het aan de stok heeft met Wilfred Genee.

Eerste problemen bij <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Wilfred, arrogante zak&quot; (video) De heren en dames van De Oranjezomer zijn al even onderweg, maar de eerste scheuren lijken nu te ontstaan. Dit keer zijn het alleen niet René en Johan, maar eenmalige gast Estavana Polman die het aan de stok heeft met Wilfred Genee. Grapje?Zelfs dit lijkt een beetje overdreven, zo zeggen ze bij RTL Boulevard: "Estavana is een fantastisch mens en ook Wilfred is een prima kerel". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook De Oranjezomer gemist? Johan helpt Estavana Polman: "Dat noemen ze kutnijd" Bekijk deze video » De Oranjezomer: Estavana wil dat Rafael van der Vaart zich bij VI-trio voegt Bekijk deze video »
TV :
Eerste problemen bij De Oranjezomer: "Wilfred, arrogante zak" (video)

Grapje?
Zelfs dit lijkt een beetje overdreven, zo zeggen ze bij RTL Boulevard: "Estavana is een fantastisch mens en ook Wilfred is een prima kerel".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste problemen bij De Oranjezomer: "Wilfred, arrogante zak" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier