Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Undercover in Nederland

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zondag in Undercover in Nederland: wanbetalers die van geen stoppen weten Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? Bekijk deze video » Alberto Stegeman is terug met zijn misdaadprogramma Undercover in Nederland. De nieuwe afleveringen zijn de komende zondagen om 20:30 uur te zien op SBS6. OntmaskerenMet de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. ManegeIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoekt Alberto samen met zijn team wanbetalers die ondanks een vonnis van de rechter niet aftikken en doorgaan met hun praktijken. Undercover in Nederland: Man maakt jaren slachtoffers op luchthaven Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Alberto Stegeman is terug met zijn misdaadprogramma Undercover in Nederland. De nieuwe afleveringen zijn de komende zondagen om 20:30 uur te zien op SBS6.

Ontmaskeren
Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd.

Manege
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoekt Alberto samen met zijn team wanbetalers die ondanks een vonnis van de rechter niet aftikken en doorgaan met hun praktijken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier