Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer

Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 25 juli. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 25 juli terugkijken.

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Alberto confronteert louche aannemer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 25 juli. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 25 juli terugkijken. Louche aannemer Ronald maakt tonnen afhandig van slachtoffers. Dat vind Alberto Stegeman niet langer acceptabel: hij confronteert Ronald. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Louche aannemer Ronald maakt tonnen afhandig van slachtoffers. Dat vind Alberto Stegeman niet langer acceptabel: hij confronteert Ronald.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier