Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet?

Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 25 juli. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 15 november terugkijken.

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 25 juli. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 15 november terugkijken. Alberto Stegeman confronteert een redelijk louche autohandelaar, Gerco. Hij weigert zijn rekeningen te betalen, maar verwacht wel snel zijn geld. Dat kan niet langer, vind Stegeman. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Alberto Stegeman confronteert een redelijk louche autohandelaar, Gerco. Hij weigert zijn rekeningen te betalen, maar verwacht wel snel zijn geld. Dat kan niet langer, vind Stegeman.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier