De Oranjezomer gemist? Jacques Brinkman hakt in op Ab Osterhaus: "Je kan ook nee zeggen"

De Oranjezomer gemist? Jacques Brinkman hakt in op Ab Osterhaus: "Je kan ook nee zeggen"

Tafelgast Jacques Brinkman (oud-hockeyer) begrijpt helemaal niets van de uitnodiging van Ab Osterhaus bij De Oranjezomer en hakt in op de viroloog: "Je kan ook wel eens nee zeggen hè, tegen een programma?"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Jacques Brinkman hakt in op Ab Osterhaus: &quot;Je kan ook nee zeggen&quot; Tafelgast Jacques Brinkman (oud-hockeyer) begrijpt helemaal niets van de uitnodiging van Ab Osterhaus bij De Oranjezomer en hakt in op de viroloog: "Je kan ook wel eens nee zeggen hè, tegen een programma?" Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Kent het programma nietAb Osterhaus is sowieso een bijzondere keuze, want hij stelt zelf het programma niet te kennen: "Ik kijk bijna geen Nederlandse tv." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kent het programma niet
Ab Osterhaus is sowieso een bijzondere keuze, want hij stelt zelf het programma niet te kennen: "Ik kijk bijna geen Nederlandse tv."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Jacques Brinkman hakt in op Ab Osterhaus: "Je kan ook nee zeggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier