Klassiekers met Kleinsma gemist? Jenny Arean zingt 'Cimetière'

Klassiekers met Kleinsma gemist? Jenny Arean zingt 'Cimetière'

Hieronder zie je een fragment uit Klassiekers met Kleinsma. Je kunt ook de hele uitzending van Klassiekers met Kleinsma terugkijken op Gids.tv.

<em>Klassiekers met Kleinsma</em> gemist? Jenny Arean zingt 'Cimetière' Hieronder zie je een fragment uit Klassiekers met Kleinsma. Je kunt ook de hele uitzending van Klassiekers met Kleinsma terugkijken op Gids.tv. Jenny Arean zingt het lied Cimetière, een prachtig lied uit 1996, dat over de Tweede Wereldoorlog en de brokstukken ervan gaat. Jenny is geboren in 1942, midden in de oorlog en volgt en leest alles wat ermee te maken heeft. Bekijk het fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Klassiekers met Kleinsma gemist? Jenny Arean zingt 'Cimetière'

Jenny Arean zingt het lied Cimetière, een prachtig lied uit 1996, dat over de Tweede Wereldoorlog en de brokstukken ervan gaat. Jenny is geboren in 1942, midden in de oorlog en volgt en leest alles wat ermee te maken heeft.

Bekijk het fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassiekers met Kleinsma gemist? Jenny Arean zingt 'Cimetière' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier