De Oranjezomer gemist? René over hockey en voetbal: "We nemen hockeyers niet serieus?"

De Oranjezomer gemist? René over hockey en voetbal: "We nemen hockeyers niet serieus?"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René over hockey en voetbal: &quot;We nemen hockeyers niet serieus?&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp vind het heerlijk om naar experts op tv te kijken, maar kan het niet aanzien als ze geen expert zijn: "Wij als voetbalanalisten nemen hockeyers niet serieus als ze het over voetbal hebben. Dat is gewoon zo." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp vind het heerlijk om naar experts op tv te kijken, maar kan het niet aanzien als ze geen expert zijn: "Wij als voetbalanalisten nemen hockeyers niet serieus als ze het over voetbal hebben. Dat is gewoon zo."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René over hockey en voetbal: "We nemen hockeyers niet serieus?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier