Live stream Nederland - Australië (waterpolo, Olympische Spelen)

Live stream Nederland - Australië (waterpolo, Olympische Spelen)

Kijk maandag 26 juli vanaf 11.20 uur LIVE naar Nederland - Australië (waterpolo) via de livestream hierboven.

De Nederlandse waterpolodames starten hun toernooi in een wedstrijd tegen Australië. De wedstrijd is te zien via de livestream hierboven.

Bekijk het volledige programma van het waterpolo op de Olympische Spelen.

Alles van het waterpolo op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>Nederland - Australië</em> (waterpolo, Olympische Spelen) Bekijk ook Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Kijk maandag 26 juli vanaf 11.20 uur LIVE naar Nederland - Australië (waterpolo) via de livestream hierboven. De Nederlandse waterpolodames starten hun toernooi in een wedstrijd tegen Australië. De wedstrijd is te zien via de livestream hierboven. Bekijk het volledige programma van het waterpolo op de Olympische Spelen. Zien: Arno Kamminga wint zilver op 100m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Terugkijken: Roos Zwetsloot eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Alles van het waterpolo op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream Nederland - Australië (waterpolo, Olympische Spelen)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Australië (waterpolo, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier