Geheelonthouder Johan Derksen drinkt bier: "Als ik nuchter al onzin uitsla..."

Geheelonthouder Johan Derksen drinkt bier: "Als ik nuchter al onzin uitsla..."

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Geheelonthouder <em>Johan Derksen</em> drinkt bier: &quot;Als ik nuchter al onzin uitsla...&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Voormalig tophockeyer Jacques Brinkman heeft zich inmiddels toegelegd op het brouwen van bier. Johan Derksen is al jaren geheelonthouder, maar wil zich aan dit biertje wel wagen - want het is alcoholvrij. "Dat hoop ik tenminste, want als ik nuchter al onzin uitsla... laat staan als ik een borrel op heb," grapt Derksen. René van der Gijp heeft overigens een duidelijke mening over het bier: "Gadverdamme!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voormalig tophockeyer Jacques Brinkman heeft zich inmiddels toegelegd op het brouwen van bier. Johan Derksen is al jaren geheelonthouder, maar wil zich aan dit biertje wel wagen - want het is alcoholvrij. "Dat hoop ik tenminste, want als ik nuchter al onzin uitsla... laat staan als ik een borrel op heb," grapt Derksen. René van der Gijp heeft overigens een duidelijke mening over het bier: "Gadverdamme!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geheelonthouder Johan Derksen drinkt bier: "Als ik nuchter al onzin uitsla..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier