Docu Assassins gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Assassins gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Assassins gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over wie in 2017 Kim Jong-nam, de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, vermoorde in de drukke vertrekhal van de internationale luchthaven van Maleisië. ZenuwgasDe beveiligingscamera's laten twee jonge vrouwen zien die Kim Jong-nam van achteren naderen. Ze bedekken zijn ogen met hun handen en drukken dodelijk zenuwgas in zijn ogen. Een uur later is Kim Jong-nam dood. VideograpDe twee vrouwen zeggen dat ze waren ingehuurd om een videograp uit te halen en dat ze geen idee hadden waar dit toe zou leiden. De Maleisische regering zette de vrouwen gevangen en stelde hen terecht voor moord. Wat is het echte verhaal van de moord op Kim Jong-nam? Video: Talpa gaat met The Cast op zoek naar beste podcast-idee van Nederland Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Heist: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over wie in 2017 Kim Jong-nam, de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, vermoorde in de drukke vertrekhal van de internationale luchthaven van Maleisië.

Zenuwgas
De beveiligingscamera's laten twee jonge vrouwen zien die Kim Jong-nam van achteren naderen. Ze bedekken zijn ogen met hun handen en drukken dodelijk zenuwgas in zijn ogen. Een uur later is Kim Jong-nam dood.

Videograp
De twee vrouwen zeggen dat ze waren ingehuurd om een videograp uit te halen en dat ze geen idee hadden waar dit toe zou leiden. De Maleisische regering zette de vrouwen gevangen en stelde hen terecht voor moord. Wat is het echte verhaal van de moord op Kim Jong-nam?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Assassins gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV