Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen)

Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen)

Japanners hebben de naam strak georganiseerd en gedisciplineerd te zijn, maar daar was bij de start van de Olympische triatlon weinig van te merken. Die werd namelijk volledig verpest door een boot die te lang voor de start bleef liggen, waardoor ongeveer de helft van de triatleten het water nog niet kon betreden op het moment dat het startschot klonk. Een herstart was onvermijdelijk.

Bekijk de bizarre beelden van de Olympische triatlon hieronder.

Bizarre beelden: start <em>triatlon</em> verpest door boot (<em>Olympische Spelen</em>) Japanners hebben de naam strak georganiseerd en gedisciplineerd te zijn, maar daar was bij de start van de Olympische triatlon weinig van te merken. Die werd namelijk volledig verpest door een boot die te lang voor de start bleef liggen, waardoor ongeveer de helft van de triatleten het water nog niet kon betreden op het moment dat het startschot klonk. Een herstart was onvermijdelijk. Bekijk de bizarre beelden van de Olympische triatlon hieronder. Bekijk ook Zien: Valpartij Mathieu van der Poel; keihard onderuit bij mountainbiken (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Ierland (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier